Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder hos Tvangssalgbolig.com, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig
Tvangssalgbolig.com
E-post: post@tvangssalgbolig.com

Verktøy som brukes
Nettsiden bruker diverse verktøy som Google Analytics for analyse av trafikk og brukeratferd. Vi bruker også tjenester levert av 3. parter. Hvorfor? Dette for å kunne forbedre hjemmesiden og gjøre mitt beste for at den blir best mulig for deg som besøker den.

Kredittsjekk
Ved å søke om lån via oss samtykker du til at vi kan kredittsjekke deg via Experian. Dette for å sikre at vi får korrekte opplysninger så vi kan hjelpe deg best mulig.  

Tredjeparter
Engasjerer du deg i noen av annonsene på hjemmesiden gjelder til enhver tid annonsøren selv sine personvern og brukervilkår. Er annonsen i form av et skjema så sendes denne informasjonen til de det står. Vi kan også beholde informasjonen her om vi tror du har interesse av andre relevante tilbud fra andre annonsører. Ønsker du å melde deg av gjør du det enkelt.  

Informasjon om bruk av informasjonskapsler
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye besøkende.
Når du besøker vår nettside, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Om du også drar nytte av noen av tilbudene på denne siden, f.eks. om at en advokat kan kontakte deg for hjelp med saken din rundt tvangssalg, samtykker du til at vi lagrer dine opplysninger og deler de med selskapet som det står opplyst om på siden det gjelder. Du samtykker også til selskapet som skal kontakte deg sine egne brukervilkår. 

Få gratis hjelp til å stoppe tvangssalg av din bolig